Treść główna podstrony
[520000] Przemysł spożywczy
Wyniki filtrowania
Liczba pozycji: 11
-
Modelowanie kosztów eksploatacyjnych i inwestycyjnych instalacji chłodniczych z zawiesiną lodową jako czynnikiem pośredniczącym - etap I
Autor: Beata Niezgoda-Żelasko(nowe okno)
Typ: niepublikowana praca
podgląd
-
Transkrytyczne i nadkrytyczne obiegi lewobieżne ziębiarek i pomp ciepła realizowane przy zastosowaniu CO2 jako naturalnego ziębnika
Autor: Jacek Schnotale(nowe okno)
Typ: niepublikowana praca
podgląd
-
Opracowanie technologii i dokumentacji technicznej oraz badania prototypu pompy ciepła typu powietrze-woda
Autor: Wojciech Zalewski(nowe okno), Beata Niezgoda-Żelasko(nowe okno), Jerzy Żelasko(nowe okno), Henryk Bulek, Tomasz Ryncarz
Typ: niepublikowana praca
podgląd
-
Opracowanie kryteriów wyboru układów chłodzenia, dla których celowe jest stosowanie zawiesiny lodowej
Autor: Beata Niezgoda-Żelasko(nowe okno)
Typ: niepublikowana praca
podgląd
-
Analiza pracy urządzenia do odzysku aromatów przy produkcji koncentratu soku owocowego
Autor: Piotr Cyklis(nowe okno)
Typ: niepublikowana praca
podgląd
-
Zastosowanie kolektorów powietrznych do procesu suszenia
Autor: Andrzej Laszuk(nowe okno), Paulina Natkaniec(nowe okno)
Typ: niepublikowana praca
podgląd
-
Ziębniki ekologiczne i mieszaniny w obiegach lewobieżnych
Autor: Kazimierz Maczek(nowe okno), Jaroslaw Muller(nowe okno), Jacek Schnotale(nowe okno), Renata Sikorska-Bączek(nowe okno)
Typ: niepublikowana praca
podgląd
-
Sprężarka bezsmarowa nowej generacji dla czynników ekologicznych - kontynuacja
Autor: Jan Porzuczek(nowe okno), Jan Wrona(nowe okno), Mieczysław Wołek(nowe okno)
Typ: niepublikowana praca
podgląd
-
Modelowanie własności i składu mieszanin wieloskładnikowych ekologicznych do obiegów lewobieżnych
Autor: Jacek Schnotale(nowe okno)
Typ: niepublikowana praca
podgląd
-
Wykorzystanie rozpylaczy wirujących do homogenizacji barwników
Autor: Wacław Krzanowski(nowe okno)
Typ: niepublikowana praca
podgląd
-
Modułowy system komputerowego sterowania i automatycznej kontroli procesów chłodniczych przy składowaniu i przetwórstwie w przemyśle rolno-spożywczym
Autor: Andrzej Englot(nowe okno), Władysław Hejmo(nowe okno), Jacenty Kloch, Marek Kosiorowski(nowe okno), Andrzej Kulig, Dariusz Pitala(nowe okno), Andrzej Szewczyk(nowe okno), Adam Unarski
Typ: niepublikowana praca
podgląd
Elementy podrzędne indeksu:
Liczba pozycji: 17
- [520900] Chemia spożywcza Liczba pozycji: 1
- [521900] Przemysł mięsny i tłuszczowy Liczba pozycji: 0
- [522100] Przemysł drobiarski i jajczarski Liczba pozycji: 0
- [522300] Przemysł przetwórstwa rybnego Liczba pozycji: 0
- [522500] Przemysł mleczarski Liczba pozycji: 0
- [522700] Przemysł zbożowo-młynarski Liczba pozycji: 0
- [522900] Przemysł piekarniczy Liczba pozycji: 0
- [523100] Przemysł cukrowniczy Liczba pozycji: 0
- [523400] Przemysł fermentacyjny Liczba pozycji: 0
- [523700] Przemysł ziemniaczany Liczba pozycji: 0
- [523800] Przemysł owocowo-warzywny Liczba pozycji: 0
- [524300] Przemysł cukierniczy Liczba pozycji: 0
- [524400] Przemysł koncentratów spożywczych Liczba pozycji: 0
- [524500] Przemysł napojów bezalkoholowych Liczba pozycji: 0
- [524700] Przemysł tytoniowy Liczba pozycji: 0
- [524900] Przemysł chłodniczy Liczba pozycji: 7
- [526700] Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego Liczba pozycji: 0